divendres, 20 de novembre del 2009

II Part del Llibre sobre els pobles abandonats de Burgos (fotos cedides per l'autor, Elías Rubio)



El passat 21 de juny vaig publicar una entrada en este blog sobre el magnífic llibre de Elías Rubio "Burgos. Los pueblos del silencio", amb diverses fotos. Les fotos que veiem en esta entrada també han sigut cedides per a ser publicades al blog "Pobles Valencians Abandonats" i ens permeten conéixer una part de la geografia d'esta zona en una època recent. Reiterar el meu agraïment a Elías pel magnífic treball de divulgació que fa amb el seu llibre i les altres activitats relacionades. Vos recomane que visiteu aquella entrada (link), i també que féu una ullada al seu perfil investigador sobre el patrimoni natural i cultural de Burgos (link).

Fotografies d'este article (de baix cap a dalt): Hormicedo; Ahedo de Bureba; Ceniceros; Hozalla; Huidrobo; Icedo; Ochate; Parayuelo; Plàgaro; Puentes de Amaya; Villota de Losa; Puentes de Amaya; Valdearnedo.

1 comentari:

Agustí Hernàndez ha dit...

El primer post a què faig referència conté una desena de fotos i la portada del llibre. Són algunes de les moltes fotografies que inclou el magnífic llibre d'Elías Rubio.